2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Lezárt ügyek: Táska a homokból, pénz a zokniból

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sályi férfival szemben, aki ellopott egy kerítésre akasztott és őrizetlenül hagyott táskát.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse egy 28 éves sályi férfival szemben. A gyanúsított 2017. május elsején 13 óra körül egy sályi családi ház kerítésére akasztott és rövid időre őrizetlenül hagyott táskát ellopott, amiben pár ezer forint készpénz, iratok és egyéb értékek voltak.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök, a beszerzett információk alapján két órán belül elszámoltattak egy 28 éves helyi férfit, aki először tagadott, majd mégis előkerült háza udvarán a homokba rejtett táska, illetve zoknijából a készpénz.

Az ügyben indított nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…

További cikkek

Újabb nem mindennapi árverés ígérkezik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, most prémium kategóriás hangtechnikai eszközökre lehet licitálni. A meghirdete…