2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Táska a homokból, pénz a zokniból

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sályi férfival szemben, aki ellopott egy kerítésre akasztott és őrizetlenül hagyott táskát.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse egy 28 éves sályi férfival szemben. A gyanúsított 2017. május elsején 13 óra körül egy sályi családi ház kerítésére akasztott és rövid időre őrizetlenül hagyott táskát ellopott, amiben pár ezer forint készpénz, iratok és egyéb értékek voltak.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök, a beszerzett információk alapján két órán belül elszámoltattak egy 28 éves helyi férfit, aki először tagadott, majd mégis előkerült háza udvarán a homokba rejtett táska, illetve zoknijából a készpénz.

Az ügyben indított nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek