2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Támaszrabló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a rablóval szemben, aki erőszakkal vett el egy kerékpárt a sértettől.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2013. szeptember 23-án az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint egy férfi a kerékpárját tolta Kazincbarcika külterületén a délutáni órákban, amikor egy gyalogos agresszíven lépett fel vele szemben, majd az értékeit erőszakkal elvette tőle. A bűncselekmény elkövetése során a támadó a kerékpár tulajdonosát belökte az árokba, aki könyörgött a tulajdonáért, mondván a bicikli támaszként szolgál neki, mivel nehezen jár. A rabló a zsákmánnyal, egy kerékpárral és egy bicskával elmenekült a helyszínről.

 

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók egy hét leforgása alatt azonosították és elfogták a 42 éves R. Ferencet, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök megtalálták és lefoglalták az elrejtett kerékpárt is. A sajókazai tettest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság 2013. október 2-án elrendelt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek