2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Támaszrabló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a rablóval szemben, aki erőszakkal vett el egy kerékpárt a sértettől.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2013. szeptember 23-án az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint egy férfi a kerékpárját tolta Kazincbarcika külterületén a délutáni órákban, amikor egy gyalogos agresszíven lépett fel vele szemben, majd az értékeit erőszakkal elvette tőle. A bűncselekmény elkövetése során a támadó a kerékpár tulajdonosát belökte az árokba, aki könyörgött a tulajdonáért, mondván a bicikli támaszként szolgál neki, mivel nehezen jár. A rabló a zsákmánnyal, egy kerékpárral és egy bicskával elmenekült a helyszínről.

 

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók egy hét leforgása alatt azonosították és elfogták a 42 éves R. Ferencet, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök megtalálták és lefoglalták az elrejtett kerékpárt is. A sajókazai tettest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság 2013. október 2-án elrendelt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek