2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Előzetesben a sajószentpéteri rabló

A rendőrök azonosították és elfogták azt a férfit, aki Sajószentpéteren támadt rá egy nőre és elrabolta az értékeit. Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse ismertetlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos úton 2014. január 16-án 16 óra 45 perckor egy férfi hátulról rátámadt egy nőre, majd az útonálló erőszakkal elvette a földre került sértett mobiltelefonját, esernyőjét, készpénzét.

 A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták és 2014. február 10-én bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 19 éves O. Istvánt. A beismerő vallomást tett terhelttel szemben a rendőrség előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2014. február 12-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek