2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Szeméremsértő

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki sárospataki lakásában molesztált, fogdosott egy fiatalasszonyt.

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság S. T. 56 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 30-án 15 óra körüli időben egy sárospataki lakásában vendégeskedő nőt akarata ellenére simogatott, molesztált, illetve obszcén szavakkal tudatta szexuális szándékát, miközben a sértett férje a szomszéd szobában tartózkodott.

Az ügyben indított nyomozást a Sárospataki Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek