2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Segítségnyújtás elmulasztása

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy járművezetővel szemben, aki tolatás közben elütött egy gyalogost, majd az autós elhajtott a helyszínről.
Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 78 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2017. december 20-án 17 óra 15 perc körül Miskolcon, a Testvérvárosok útján tolatása közben elütött egy 81 éves nőt, aki a földre esve könnyebb sérüléseket szenvedett. A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, a sértett azonban megjegyezte az autó rendszámát.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek