2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Segítőkész zsebtolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki Sajóládon ellopott egy mobiltelefont majd a sértettel együtt keresni kezdte azt.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse F. Gábor 19 éves alsózsolcai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Sajóládon, a Dózsa György úton a szökőkút melletti parkban 2014. július 29-én 16 óra után a figyelmetlen sértett zsebéből elvette mobiltelefonját. Miután az érintett észrevette, hogy nincs meg a mobilja, keresni kezdte azt, amihez látszólag segítséget is nyújtott neki 19 éves alkalmi ismerőse. A készüléket végül „nem találták meg”, így a sértett haza ment.

A lakossági bejelentést követően indult büntetőeljárásban a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Gábort, aki beismerő vallomásában többek között elmondta, hogy zsákmányán időközben túladott.

Az ügyben indított nyomozást a Felsőzsolcai Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek