2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Lezárt ügyek: Rosszhúzás

Ráhúzott, majd könyökkel arcul ütött egy kerékpárost az az ózdi sofőr, aki ellen büntetőeljárást indított a rendőrség.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett és garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Ózdon, az egyik üzemanyagtöltő állomás bevezető szakaszán 2014. június 2-án egy tehergépkocsi vezetője egy általa sérelmesnek vélt közlekedési szituáció miatt úgymond ráhúzta a kormányt egy vele azonos irányba haladó kerékpárosa. A közlekedés biztonságát veszélyeztető manőverben a járművek nem ütköztek. A teherautó sofőrje pár méter múlva megállt, majd bántalmazta a kerékpárost, aki könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A támadó végül elmenekült a helyszínről.

 

A nyomozás eredményeként és a közeli benzinkút kamera felvételeinek segítségével a nyomozók az esettől számított egy héten belül azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ózdi 49 éves K. Jánost.

 

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság 2014. június 10-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek