2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Lezárt ügyek: Rosszhúzás

Ráhúzott, majd könyökkel arcul ütött egy kerékpárost az az ózdi sofőr, aki ellen büntetőeljárást indított a rendőrség.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett és garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Ózdon, az egyik üzemanyagtöltő állomás bevezető szakaszán 2014. június 2-án egy tehergépkocsi vezetője egy általa sérelmesnek vélt közlekedési szituáció miatt úgymond ráhúzta a kormányt egy vele azonos irányba haladó kerékpárosa. A közlekedés biztonságát veszélyeztető manőverben a járművek nem ütköztek. A teherautó sofőrje pár méter múlva megállt, majd bántalmazta a kerékpárost, aki könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A támadó végül elmenekült a helyszínről.

 

A nyomozás eredményeként és a közeli benzinkút kamera felvételeinek segítségével a nyomozók az esettől számított egy héten belül azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ózdi 49 éves K. Jánost.

 

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság 2014. június 10-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum