2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: Rendőröknek akart „eladni” egy lányt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki Miskolcon, szexuális szolgáltatások nyújtására kínálta fel lány ismerősét civil ruhás rendőröknek.
Kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Róbert 21 éves gönci lakossal szemben. A gyanúsított 2016. május 25-én 18 óra körül Miskolcon, a Baross Gábor utcában felajánlotta két férfinek, hogy 15 éves lány ismerőse megfelelő anyagi ellentételezésért szexuális szolgáltatásokat nyújt számukra. Az aktus a Miskolci Rendőrkapitányságon ért végett, mivel a két férfi civil ruhás rendőr volt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…