2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Lezárt ügyek: Rabolt és lopott

Vádemelést javasolnak az ózdi rendőrök azzal a férfival szemben, aki egy baráti páros egyik tagját meglopta, a másikat pedig kirabolta.

Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást S. Róbert 49 éves helyi lakossal szemben.

 

A gyanúsított 2017. január 23-án a késő esti órákban felajánlotta, hogy hazakíséri a 65 és a 77 éves férfiakat, akik egy ózdi vendéglátóhelyről tartottak lakóhelyük felé. S. Róbert először a 77 éves férfitől miközben hazakísérte – figyelmetlenségét kihasználva – eltulajdonított pár tízezer forintot. Ezt követően visszament a 65 éves sértetthez, akit többször megütött és erőszakkal elvette válltáskáját, benne személyes irataival és mobiltelefonjával.

 

S. Róbertet az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 24-én délután elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az eljáró nyomozási bíró ügyészi indítványra 2017. január 26-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

 

A nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság 2017. május 11-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek