2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Rabló páros felelhet a bíróságon

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két mezőkeresztesi férfival szemben, akik az utcán bántalmazták, majd elvették értékeit alkalmi ismerősüknek.

Mint ismeretes a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 29 és egy 32 éves férfival szemben.

A gyanúsítottak 2017. december 29-én 21 óra körül Mezőkeresztesen az utcán bántalmaztak egy 44 éves férfit, majd elvették tőle készpénzét és mobiltelefonját.

A bejelentést követően azonnal elfogott rablókat a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2017. december 29-én bűnügyi őrizetbe vette, az eljáró nyomozási bíró pedig ügyészi indítványra 2017. december 31-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

A rabló párossal szemben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek