2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: PIN-kód a bankkártya mellett, nem jó, nem szabad!

Lezárt ügyek: PIN-kód a bankkártya mellett, nem jó, nem szabad!

Az ellopott bankkártya mellett talált kóddal egymillió forintos nagyságrendben emeltek le pénzt a bűncselekmény elkövetésének gyanúsítottjai. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Ne írja rá a bankkártyára, ne tartsa közvetlenül a plasztikkártya mellett a PIN-kódot!
pin
Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárását a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 20 éves kazincbarcikai nővel, egy 31 éves kazincbarcikai férfival, és egy 42 éves miskolci férfival szemben. A kazincbarcikai gyanúsítottak 2020. június 11-én egy helyi cég telephelyén eltulajdonították a sértett bankkártyáját.

A plasztikkártya mellett ott volt a PIN-kód is, így azt felhasználva a férfi és a nő – miskolci társukkal kiegészülve – nyolc alkalommal pénzt vettek fel bankjegykiadó automatákból, amelyek összértéke elérte az egymillió forintot.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum