2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Megölte volt élettársát

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki egy ózdi lakásban megölte volt élettársát.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Sz. Lászlóné 56 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2014. július 15-én 13 órát megelőzően egy ózdi társasházi lakásban egy késsel olyan súlyosan megsebesítette korábbi 48 éves párját, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A dulakodás után az életének önkezével véget vetni kívánó asszonyt a nyomozók 2014. július 17-én hallgatták ki gyanúsítottként, aki részletes beismerő vallomást tett az ügyben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a tettét beismerő terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes bíróság 2014. július 18-án elrendelt.

Az ügyben indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság 2015. február 25-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a megyei főügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek