2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Magán hagyta a nadrágot

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki egy miskolci üzletből fizetés nélkül akart egy általa felpróbált nadrágban távozni.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 31 éves sajópálfalai férfival szemben.

A gyanúsított 2018. február 23-án 21 óra körül Miskolcon, egy József Attila úti áruházban felpróbált egy nadrágot. A ruhadarabot a férfi magán hagyta, majd az üzlet másik osztályára ment, ahol egy tapétavágó késsel levágta a ruhát védő áruvédelmi eszközt és megpróbált a rajta lévő nadrágban távozni. A bolt eladói azonban észlelték a cselekményt és a tolvajt visszatartották a rendőrség kiérkezéséig.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nadrág-tolvajjal szemben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek