2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Lezárt ügyek: Magán hagyta a nadrágot

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki egy miskolci üzletből fizetés nélkül akart egy általa felpróbált nadrágban távozni.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 31 éves sajópálfalai férfival szemben.

A gyanúsított 2018. február 23-án 21 óra körül Miskolcon, egy József Attila úti áruházban felpróbált egy nadrágot. A ruhadarabot a férfi magán hagyta, majd az üzlet másik osztályára ment, ahol egy tapétavágó késsel levágta a ruhát védő áruvédelmi eszközt és megpróbált a rajta lévő nadrágban távozni. A bolt eladói azonban észlelték a cselekményt és a tolvajt visszatartották a rendőrség kiérkezéséig.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nadrág-tolvajjal szemben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum