2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lezárt ügyek: kórházból lopott

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy miskolci kórházból készpénzt lopott. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Gy. Gábor 30 éves ózdi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, 2014. szeptember 7-én 20 óra 30 perckor az egyik miskolci kórház öltözőjéből készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök a bejelentést követően még a helyszínen azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Gy. Gábort.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek