2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF

Lezárt ügyek: Kislány kezéből tépte ki a pénzt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy körömi férfival szemben, aki egy mozgásában korlátozott fiatalembertől, továbbá egy kislánytól vett el telefont, illetve pénzt.
Kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 25 éves körömi férfival szemben. A gyanúsított először 2017. augusztus 21-én 16 óra körül bement egy sajóhídvégi házba és ott egy mozgásában korlátozott fiatalember kezéből mobiltelefont vett ki, majd elmenekült a helyszínről.  Egy másik alkalommal egy körömi házban tartózkodó 10 éves kislány kezéből tépett ki 700 forintot, majd elfutott. A harmadik esetben egy szintén körömi portáról papucsot tulajdonított el.

Az ügyben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum