2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Kifosztott álom

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint kifosztotta alvó utastársát a Miskolc és Szerencs között közlekedő vonaton.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse V. Anita 23 éves taktaszadai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. április 12-én 4 óra 30 perc körüli időben a Miskolc és Szerencs között közlekedő vasúton elvette alvó utastársa pénztárcáját, amiben közel 20 000 forint volt. A férfi azonban időközben felébredt, majd meglátta a 23 éves nő alatti ülésen a tárcáját, majd nyomban értesítette a rendőrséget.

Az egyeneruhások a szerencsi vasútállomáson fogták el a nőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A Taktaharkányi Rendőrőrs, a beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek