2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Lezárt ügyek: Kifosztás

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik ismerősüket leitatták, majd elvették a sértett értékeit és autóját is Kazincbarcikán.
Kifosztás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság V. Arnold 23 éves és V. József 25 éves helyi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2017. február 12-én 14 óra előtt kazincbarcikai ismerősüket annak lakásán leitatták, majd a sértett bódult állapotát kihasználva elvették mobiltelefonját, okos óráját, navigációs rendszerét, napelemes telefontöltőjét, televízióját és készpénzét, továbbá autójának indítókulcsát, aminek segítségével a férfi autójával is elhajtottak.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek