2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. május 8-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Bekecsen, a Bem József út és a Honvéd út kereszteződésében 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, akit elütött. A biciklist nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset nyolc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek