2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Késsel fenyegetőzött, és betörte egy autó ajtajának üvegét

Lezárt ügyek: Késsel fenyegetőzött, és betörte egy autó ajtajának üvegét

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 30 éves nyékládházai férfival szemben.

Az elkövető 2020. december 31-én 12 óra után Nyékládházán, a Kandó Kálmán utcában található ingatlanában a családtagjaival szóváltásba keveredett. Majd a kezében egy késsel kiszaladt a házból, és a hozzátartozói védelmében megjelent egyik rokont kiabálva kergetni kezdte, majd betörte a leparkolt kocsijának az üvegét. A bejelentést követően a járőrök a férfit még a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki festékszóróval összefestette a sajószögedi kondiparkot és játszóteret. Rongálás vétség elkövetésének megalapo…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum