2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Késsel fenyegetőzött, és betörte egy autó ajtajának üvegét

Lezárt ügyek: Késsel fenyegetőzött, és betörte egy autó ajtajának üvegét

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 30 éves nyékládházai férfival szemben.

Az elkövető 2020. december 31-én 12 óra után Nyékládházán, a Kandó Kálmán utcában található ingatlanában a családtagjaival szóváltásba keveredett. Majd a kezében egy késsel kiszaladt a házból, és a hozzátartozói védelmében megjelent egyik rokont kiabálva kergetni kezdte, majd betörte a leparkolt kocsijának az üvegét. A bejelentést követően a járőrök a férfit még a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek