2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Az ISZOMM nem exportál jelölteket vidékre – Cserépfalu tiszteletbeli polgára Tóth Péter az IgenSzolidaritás jelöltje Borsodban

Az ISZOMM nem exportál jelölteket vidékre – Cserépfalu tiszteletbeli polgára Tóth Péter az IgenSzolidaritás jelöltje Borsodban

“Minek küzdesz, ha jó helyen vagy?”
Tóth Péter vagyok, 48 éves népművelő és projektmenedzser. Cserépfalu tiszteletbeli polgára, a Bükkalja nagy szerelmese. Büszke vagyok arra, hogy pártom engem jelöl képviselőjelöltnek ebben a gyönyörű választókörzetben, ahol rengeteg helytörténeti kutatómunkát végeztem.

Dél-Borsodban húsz éve veszek részt a közéletben, Cserépfalu településfejlesztési bizottságában is dolgoztam, az általam alapított könyvtárat az egész közösség használja. Legyen hol lakni, étkezzünk változatosan, tudjunk tanulni és ne kelljen fizetni az egészségügyi szolgáltatásokért. Ez jár a magyar vidéknek, és az Igen Szolidaritás párttal a mi választókerületünkben biztosítani is fogom.

Választás előtt állunk. Marad az eddig korrupt, sógorkoma és földesúri rendszer, vagy egy szövetkezeti alapokra épülő haladó, szabad és szolidáris világot építünk mindannyiunk részvételével.

Igen, szocializmust!

Tóth Péter hitvallása képekben:

https://www.youtube.com/watch?v=nL_lj8sOLIQ

Az Igen Szolidaritás március 6-án egy sajtótájékoztató (a párt egy éve lépett nyilvánosságra) keretében mutatta be országgyűlési választási jelöltjeit: Szanyi Tibor miniszterelnök jelöltet, Bíró Zoltánt, Dancsi Gyulát, Dorogi Gyulát, Gallai Dávidot, Káposznyák Istvánt, Pál Évát, Szabóné Kállai Szilviát, Székely Sándor jelenlegi országgyűlési képviselőt, Tomori Károlyt és Tóth Pétert.
A jelöltek rövid, képes bemutatkozása szintén az ISZOMM honlapján, az alábbi linken olvasható:

http://igenszolidaritas.hu/jeloltek/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum