2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lezárt ügyek: Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 22 éves miskolci férfival szemben, aki ittasan, jogosítvány nélkül vezetve sógora autóját összetört három parkoló személygépjárművet.
A Miskolci Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Istvánnal szemben.

A gyanúsított 2017. január 9-én 22 óra körül Miskolcon, a Thököly utcán hozzátartozója tudta és beleegyezése nélkül elvette autójának slusszkulcsait, majd a járművel elindult és az út mentén parkoló három személygépjárműnek ütközött. Személyi sérülés az esettel kapcsolatban nem történt.

A férfit a rendőrök elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy K. István vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá ittas is volt.

A gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2017. március 29-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek