2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Lezárt ügyek: Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 22 éves miskolci férfival szemben, aki ittasan, jogosítvány nélkül vezetve sógora autóját összetört három parkoló személygépjárművet.
A Miskolci Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Istvánnal szemben.

A gyanúsított 2017. január 9-én 22 óra körül Miskolcon, a Thököly utcán hozzátartozója tudta és beleegyezése nélkül elvette autójának slusszkulcsait, majd a járművel elindult és az út mentén parkoló három személygépjárműnek ütközött. Személyi sérülés az esettel kapcsolatban nem történt.

A férfit a rendőrök elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy K. István vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá ittas is volt.

A gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2017. március 29-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek