2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Lezárt ügyek: Járőrök fogták el az erőszakoskodót

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, akit a miskolci járőrök néhány percen belül elfogtak, miután erőszakoskodott egy fiatalkorú lánnyal.
A Miskolci Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci 35 éves Sz. Péterrel szemben. A nyomozás adatai szerint Sz. Péter 2013. augusztus 6-án, a hajnali órákban, pontosan be nem határolható időben, Miskolc avasi városrészében megtámadott, bántalmazott és szexuális aktusra kényszerített, majd a belváros felé vonszolt egy fiatalkorú lányt.

 

A sértett miután sikerült elmenekülnie támadójától, a közelben járőröző rendőröktől kért segítséget. A beszerzett információk alapján a rendőrök néhány perc elteltével azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították az erőszakoskodót. A rendőrség őrizetbe vette a támadót, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság 2013. augusztus 8-án elrendelt.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a napokban lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek