2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Járőrök fogták el az erőszakoskodót

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, akit a miskolci járőrök néhány percen belül elfogtak, miután erőszakoskodott egy fiatalkorú lánnyal.
A Miskolci Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci 35 éves Sz. Péterrel szemben. A nyomozás adatai szerint Sz. Péter 2013. augusztus 6-án, a hajnali órákban, pontosan be nem határolható időben, Miskolc avasi városrészében megtámadott, bántalmazott és szexuális aktusra kényszerített, majd a belváros felé vonszolt egy fiatalkorú lányt.

 

A sértett miután sikerült elmenekülnie támadójától, a közelben járőröző rendőröktől kért segítséget. A beszerzett információk alapján a rendőrök néhány perc elteltével azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították az erőszakoskodót. A rendőrség őrizetbe vette a támadót, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság 2013. augusztus 8-án elrendelt.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a napokban lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek