2024. 08. 5. hétfő

Krisztina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 467 HUF

Lezárt ügyek: Huszonnégy órán belül ítélet

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy takatakenézi garázda férfival szemben, aki a bűncselekmény elkövetése utáni napon bíróság elé állt.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktharkányi Rendőrőrse R. Gyula 41 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. október 2-án 10 óra előtt néhány perccel a férfi egy taktaharkányi üzletben vélt sérelmei miatt megfenyegette az eladókat, mely viselkedésével másokban megbotránkozást és riadalmat keltett.

A lakossági bejelentést követően a Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársai azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították és bűnügyi őrizetbe vették a garázda férfit.

A rendőrség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítási javaslattal lezárta az ügyet, majd ügyészi indítványra R. Gyula 24 órán belül bíróság elé állt, ahol elmarasztaló ítéletet hoztak vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek