2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Lezárt ügyek: Húsklopfolóval nyomatékosította kérését

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a miskolci férfival szemben, aki egy beltéri egység visszakérését egy húsklopfolóval a kezében intézte.
A Miskolci Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az 51 éves G. Józseffel szemben.

A gyanúsított 2016. szeptember 28-án 19 óra 30 perckor megjelent egyik szomszédjánál Miskolcon, ahol az ott lakó 44 éves asszonyt kezében egy húsklopfolóval megfenyegette, hogy adja vissza a nő testvére által ellopott beltéri egységét, különben baja esik ha használja az eszközt. A sértett félve a férfi indulatától a saját beltéri egységét adta át a feldühödött szomszédnak.

A G. Józseffel szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2017. január 24-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek