2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Díjkitűzés – 200.000 forint a nyomravezetőnek

Egy élelmiszerboltot rabolt ki egy férfi Sajószentpéteren.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 05000/15/2017. bűnügyi számon folytat nyomozást rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 12-én 6 óra 5 perckor az ismeretlen elkövető kapucnis kabátban, arcát sállal eltakarva belépett Sajószentpéter, Bükkalja úton egy élelmiszerboltba és kezében egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával a pénz átadását követelte az alkalmazottól. A megfélemlített eladó átadta a kasszában lévő készpénzt, majd a férfi elmenekült a helyszínről.

A támadó körülbelül 170 centiméter magas, zömök testalkatú. A férfi fekete színű dzsekit és nadrágot viselt, körülbelül 45 év körüli, a beszédhangzása rekedtes.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen tettes kilétével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám), vagy munkaidőben hívja a 46/514-500/26-25-es telefonszámon az ügy előadóját.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
Megöltek egy férfit Miskolcon
Elhúzódó vitás helyzet vezetett ahhoz a halálos tragédiához, aminek következtében egy 36 éves férfi megölt egy 76 éves férfit. A rendőrség azonosított…

További cikkek