2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Halálos előzés

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy román sofőrrel szemben, aki szabálytalan közlekedési manőverével halálos közúti közlekedési balesetet okozott.
Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. I. 59 éves román állampolgárral szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. július 18-án 8 óra 45 perckor a 37-es számú főút 60. kilométerszelvényében Bodrogolaszi és Sárospatak között kamionjával szabálytalanul ki akart előzni egy szlovák felségjelzésű turistabuszt. A vele szemben érkező személygépkocsi vezetője az ütközést el akarta kerülni, így balra fordította a kormányt, majd az időközben jobbra visszatérésbe lévő kamionnak ütközött. A személygépkocsiban ülő 21 éves sofőr és 41 éves édesanyja a baleset következtében olyan súlyos sérülést szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az ügyben folytatott nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum