2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Lezárt ügyek: gyújtogatott és lopott a testvérpár

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy testvérpárral szemben, akik több házba is betörtek. Volt, ahol az ágyat is felgyújtották.
Lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást 2014. január 5-én a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adati szerint az elkövetők három helyi házba is betörtek, volt ahová kétszer is. A tolvajok pénzt, valamint különböző használati eszközöket tulajdonítottak el, egy helyen pedig felgyújtották az ágyat.

 

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök 2014. január 29-én elfogták, majd előállították azt a testvérpárt, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmények elkövetésével.

 

A Felsőzsolcai Rendőrőrs munkatársai a 20 éves M. Csaba hernádnémeti lakost és fiatalkorú társát gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes járási ügyészségen előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az illetékes járási ügyészségen kezdeményezte a terhelt gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás keretében történő felelősségre vonását.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek