2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Feltörő

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Sajószentpéteren feltört egy autót. A rendőrség két órán belül azonosította és elfogta a tolvajt. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse R. Zsolt 42 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Sajószentpéteren, a Kutyás dűlőben 2014. június 4-én 10 óra 30 perc előtt egy személygépkocsi ablaküvegét betörte, majd az autóból fúrógépet, vésőgépet, táskát és egy lottószelvényt jogtalanul eltulajdonított.

A rendőrök a lakossági bejelentést követő két órán belül azonosították, elfogták és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves sajószentpéteri férfit.

Az ügyben indított nyomozást a Sajószentpéteri Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek