2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Félelmet keltettek, sérülést okoztak

Vádemelési javaslat két férfival szemben, akik a miskolci villamoson bántalmaztak egy idős embert. Garázdaság vétsége valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 23 éves Sz. Attilával és a 24 éves S. Gáborral szemben. A nyomozás adatai szerint a két fiatalember 2013. május 3-án az esti órákban Miskolcon felszállt egy villamosra, amikor félelmet keltő viselkedésük miatt illemre intette őket egy idősebb férfi. A garázdák arroganciája ezután túlnyúlt arra a másik utasra is, aki védelmére kelt nyugdíjas társának.

A verbális agressziót követően a hangoskodók egyike a kezében lévő sörös üveggel megütötte az idős embert, aki megsérült. 

 A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek