2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Erőszak kísérlet az ózdi Piactéren

A rendőrség vádemelési javaslattal élt a egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Ózdon meg akart erőszakolni egy fiatal lányt.
Szexuális erőszak bűntett kísérletének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság H. Sándor 27 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető Ózdon, a Piactéren 2015. június 9-én 23 óra 30 perckor hátulról rátámadt egy sétáló nőre, akiről megpróbálta letépni ruháját és egy közeli nyilvános illemhely felé akarta magával vonszolni. A sértettet – az általa kifejtett ellenállásnak köszönhetően – támadója eleresztette, aki így elmenekült a helyszínről.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával 2015. június 17-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Sándort.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyész indítványra az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az azóta is előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek