2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Ereszre ereszkedtek

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival és annak fiatalkorú társával szemben, akik egy miskolci egyházközösség csatornacsöveit akarták ellopni.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. László 22 éves helyi lakosnak és 15 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, 2014. február elsején 19 óra 45 perckor egy ingatlan körbekerített udvarára bementek és az épület faláról több darabban leszedték a csatornacsövet, amit összetapostak. A két fiatal a helyszínen hagyta a tönkretett ereszt, amit később akartak elvinni onnan. A rendőrjárőrök az egyházközösség udvaráról távozó párost a helyszín közelében elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították őket.
Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek