2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Ereszre ereszkedtek

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival és annak fiatalkorú társával szemben, akik egy miskolci egyházközösség csatornacsöveit akarták ellopni.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. László 22 éves helyi lakosnak és 15 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, 2014. február elsején 19 óra 45 perckor egy ingatlan körbekerített udvarára bementek és az épület faláról több darabban leszedték a csatornacsövet, amit összetapostak. A két fiatal a helyszínen hagyta a tönkretett ereszt, amit később akartak elvinni onnan. A rendőrjárőrök az egyházközösség udvaráról távozó párost a helyszín közelében elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították őket.
Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek