2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak az „ásványvízgyűjtők”

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak az „ásványvízgyűjtők”

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik egy miskolci telephelyről több száz liter ásványvizet loptak el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Z. Bertalan 49 éves miskolci, és L. Lóránt 36 éves alsózsolcai lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, 2014. október 7-én 6 óra előtt néhány perccel a Kandó Kálmán téren található egyik cég telephelyére behatoltak, és onnan több mint hétszáz darab literes ásványvizet tulajdonítottak el.

A rendőri intézkedés eredményeként a Vasúti Rendőrőrs körzeti megbízottjának közreműködésével az egyenruhások szinte azonnal elfogták az ásványvíztolvajokat. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfiak kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

A bűncselekmény elkövetésének napján a rendőrök a sértettnek visszaadták jogos tulajdonát.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek