2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Elzárt hétvégi ház fosztogató

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három napon belül elfogta, majd gyorsított eljárásban állította bíróság elé a betörőt.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság H. Dávid 20 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. november 8-a és november 11-e között egy helyi hétvégi házba betört, ahonnan egy villanytűzhelyt lopott el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók  azonosították, majd 2014. november 11-én elfogták és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetését beismerő betörőt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a büntetőeljárás nyomozati szakaszát 2014. november 11-én befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek