2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Elgurult a kereke

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy kazincbarcikai buszsofőrrel szemben, akinek járművéről menet közben leesett az egyik kerék. Az eset során nem sérült meg senki.

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 52 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. május 14-én Berente és Kazincbarcika között közlekedett egy személyszállító autóbusszal, aminek az egyik kereke Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton leesett. Az abroncs egy kerítésnek ütközve állt meg az árokban. Az eset során nem történt személyi sérülés. Az ügyben kirendelt szakértő szerint a jármű elindulása előtt a kerékanyákat nem kellő gondossággal ellenőrizték, így azok menet közben meglazultak.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek