2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Életveszélyes sérülést okozott édesanyjának

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sajószögedi férfival szemben, aki egy vitát követően édesanyjának életveszélyes sérüléseket okozott.

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves sajószögedi férfival szemben. A gyanúsított 2017. július 4-én 14 óra 30 perckor egy sajószögedi ingatlan udvarán előzetes szóváltást követően rátámadt 80 éves édesanyjára. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vették a férfit, majd a hatóság előterjesztése alapján a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. február 26-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum