2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Életveszélyes sérülést okozott édesanyjának

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sajószögedi férfival szemben, aki egy vitát követően édesanyjának életveszélyes sérüléseket okozott.

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves sajószögedi férfival szemben. A gyanúsított 2017. július 4-én 14 óra 30 perckor egy sajószögedi ingatlan udvarán előzetes szóváltást követően rátámadt 80 éves édesanyjára. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vették a férfit, majd a hatóság előterjesztése alapján a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. február 26-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek