2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: cseréptörés

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfivel szemben, akik egy miskolci ház cserepeit bontották meg, majd el akarták tulajdonítani azokat, de a rendőrjárőrök tettén érték őket.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 47 éves R. Imrével, a 29 éves H. Ferenccel és a 21 éves R. Imrével szemben.  A nyomozás adatai szerint a miskolci gyanúsítottak Miskolcon, a Dráva úton egy családi ház tetejéről megbontották a cserepeket, amelyeket kézi kocsira pakolva akartak jogtalanul eltulajdonítani.  Igyekezetük nem ért célt, mivel a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei még a helyszínen tetten érték a cserép-tolvajokat.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci rendőrkapitányság a napokban lezárta és a vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek