2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: cseréptörés

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfivel szemben, akik egy miskolci ház cserepeit bontották meg, majd el akarták tulajdonítani azokat, de a rendőrjárőrök tettén érték őket.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 47 éves R. Imrével, a 29 éves H. Ferenccel és a 21 éves R. Imrével szemben.  A nyomozás adatai szerint a miskolci gyanúsítottak Miskolcon, a Dráva úton egy családi ház tetejéről megbontották a cserepeket, amelyeket kézi kocsira pakolva akartak jogtalanul eltulajdonítani.  Igyekezetük nem ért célt, mivel a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei még a helyszínen tetten érték a cserép-tolvajokat.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci rendőrkapitányság a napokban lezárta és a vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…