2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a betörő páros

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy 19 éves fiúval és fiatalkorú társával szemben, akik Sajószentpéteren egy családi ház melléképületébe törtek be, ahonnan burgonyát, valamint terményt loptak.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse L. Tamás sajószentpéteri lakosés 16 éves helyi társa ellen.  

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. november 10-én 6 órát megelőzően Sajószentpéter egyik családi házának melléképületébe betörtek, ahonnan két zsáknyi burgonyát és sertés tápot loptak el.

A terheltekkel szemben folytatott eljárást a Sajószentpéteri Rendőrőrs 2014. augusztus 4-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Miskolci Járási Ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek