2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Azonosított rabló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki kirabolt egy fiatalkorú fiút Miskolcon.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, 2014. április 4-én 20 óra 30 perckor egy belvárosi villamosmegállónál az elkövető leszólított majd megfenyegetett egy fiatalkorú fiút, akitől erőszakkal elvette a mobiltelefonját és karláncát. Az útonálló a megszerzett zsákmánnyal együtt elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2014. május 26-án elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves miskolci M. Miklóst.

A rendőrség a bűnügyi őrizetbe vett férfinak előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. május 28-án elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum