2024. 07. 30. kedd

Judit, Xénia
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt a tetten ért kábeltolvajok

Lakossági bejelentés alapján sikerült tetten érni azokat a tolvajokat, akik három napon belül már bíróság előtt felelhettek tettükért.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére a napokban érkezett bejelentés szerint egy helyi telephelyen három férfi kábel kötegeket pakol egy autóba. Az információ helytállónak bizonyult, a járőrök a már indulni készülő autót megállították. A járműben ülő három férfi közül egyikük menekülni próbált, de néhány méteren belül a rendőrök elfogták. Az autó csomagtartójában nagy mennyiségű kábelkötegek voltak, amelyekről kiderült, hogy azokat a telephelyről tulajdonították el. A gyors rendőri intézkedés eredményeként a teljes lopási kárérték megtérült.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság dolog ellen erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt indított eljárást a három férfival szemben. Az előállított elkövetők közül az egyiket szemben más ügy okán elfogató parancs alapján körözték.

A nyomozás két nap alatt eredményesen lezárult, így ketten lopás miatt harmadik társuk pedig bűnpártolás miatt gyorsított eljárás keretén belül állhatott bíróság elé. A taláros testület felfüggesztett és letöltendő szabadságvesztés büntetést szabott ki a terheltekkel szemben.

A közleményhez tartozó videóanyag csatolt anyagként letölthető!

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek