2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fél óra alatt megtalálták a rendőrök az ellopott biciklit

A Kazincbarcika Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse szabálysértési eljárást kezdeményezett ismeretlen elkövetővel szemben, aki egy sajószentpéteri családi ház előtti területről eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt.
A bicikli tulajdonosának bejelentése nyomán a rendőrőrs nyomozói gyors adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként viharos sebességgel közel fél óra alatt megállapították az eltulajdonított kerékpár hollétét és az elkövető személyét. A hatóság a kétkerekűt lefoglalta, majd azt eredeti állapotában visszaszolgáltatták a sértett számára. A fiatalkorú elkövetőt a rendőrök előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra.

A helyi lakosú 15. évét még be nem töltött fiú nem volt ismeretlen a helyi rendőrök előtt, hiszen korábban is követett már el hasonló cselekményeket. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság elrendelte a bicikli-tolvaj szabálysértési őrizetbe vételét.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek