2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat a rabló

Befejezte a rendőrség a nyomozást azzal a férfival szemben, aki tippmix szelvényeket és zöldségeket rabolt egy miskolci férfitól.
Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Sándor 53 éves miskolci lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. október 11-én 13 óra körüli időben egy miskolci sörözőből Sz. Sándor eltulajdonította az egyik vendég táskáját, melyben különféle zöldségek és 26.000 Ft értékben vásárolt tipppmix szelvények voltak.

A táska tulajdonosa észrevette a lopást és az elkövető után eredt. Amikor utolérte, követelte vissza értékeit, de ekkor a rabló, olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy az nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozók az elkövetéskor még  ismeretlen rablót kilenc nap múlva elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2015. február 9-én befejezte és az iratokat – az időközben előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottal szemben – vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…