2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhat a felelőtlen gazda

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a büntetőeljárást egy olyan gazdával szemben, aki veszélyeztette állatait, a gondatlan tartás következményeként pedig több jószág is elhullott.

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 35 éves tardonai férfival szemben.

A gyanúsított tardonai portáján több jószágot is tartott libákat, kacsákat, tyúkokat, sertéseket, juhokat. A lakossági bejelentést követő rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy 2020 februárját megelőzően a férfi az állatokat rendkívül elhanyagolt ólakban tartotta, azok alultápláltak voltak, és betegek. A rossztartás eredményeként a állatok közül több el is pusztult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum