2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Lezárt ügyek: bezárta élettársát

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Felsőzsolcán egy családi rendezvényen bántalmazta és bezárta élettársát.
Személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Imre 58 éves felsőzsolcai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Felsőzsolcán, a Zöldfa úton egy ingatlanban tartott ballagási ünnepségen 2015. június 13-án 21 óra körüli időpontban bántalmazta, illetve akarta ellenére bezárta egy szobába élettársát, aki csak később szabadulhatott ki a helyiségből.  

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek