2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Lezárt ügyek: Bejelentés előtt felderítve

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival és fiatalkorú társával szemben, akik két mezőkövesdi portára is betörtek.
Mint arról korábban hírt adtunk, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. március 17-én a délutáni órákban szakmai értekezletre tartottak Miskolcra, amikor bűncselekmény elkövetésére utaló körülményt észleltek.

A kiértesített járőrök a kapott információk alapján az egyik fémátvevő hely előtt ellenőrzés alá vonták azt a két személyt, akik kézikocsin különféle fémből készült tárgyakat toltak. Az érintettek tagadása ellenére a rendőrök kiderítették, hogy a kézikocsikat és a rajtuk lévő értékeket egy-egy mezőkövesdi ingatlanról tulajdonították el. A rendőrök így azelőtt elfogták a tolvajokat, mielőtt a sértettek bejelentést tettek volna a rendőrségen.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított B. Márió 24 éves helyi lakos és fiatalkorú, 17 éves társa gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A terheltek többek között elmondták, hogy elfogásuk előtt behatoltak egy mezőkövesdi portára és egy házba, ahonnan elhozták a két kiskocsit, az értékesíthető fémhulladékokat valamint tűzifát.

Az ügyben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek