2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Bejelentés előtt felderítve

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival és fiatalkorú társával szemben, akik két mezőkövesdi portára is betörtek.
Mint arról korábban hírt adtunk, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. március 17-én a délutáni órákban szakmai értekezletre tartottak Miskolcra, amikor bűncselekmény elkövetésére utaló körülményt észleltek.

A kiértesített járőrök a kapott információk alapján az egyik fémátvevő hely előtt ellenőrzés alá vonták azt a két személyt, akik kézikocsin különféle fémből készült tárgyakat toltak. Az érintettek tagadása ellenére a rendőrök kiderítették, hogy a kézikocsikat és a rajtuk lévő értékeket egy-egy mezőkövesdi ingatlanról tulajdonították el. A rendőrök így azelőtt elfogták a tolvajokat, mielőtt a sértettek bejelentést tettek volna a rendőrségen.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított B. Márió 24 éves helyi lakos és fiatalkorú, 17 éves társa gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A terheltek többek között elmondták, hogy elfogásuk előtt behatoltak egy mezőkövesdi portára és egy házba, ahonnan elhozták a két kiskocsit, az értékesíthető fémhulladékokat valamint tűzifát.

Az ügyben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…