2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Balesetet okozott, majd továbbhajtott az ittas sofőr

Lezárt ügyek: Balesetet okozott, majd továbbhajtott az ittas sofőr

Ittasan ült volán mögé az a miskolci sofőr, aki később balesetet okozott, majd elhagyta a helyszínt. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 61 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. november 5-én ittasan ült a volán mögé, majd 17 óra 30 perckor Miskolcon, a Lorántffy Zsuzsanna úton áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő autónak. A balesetet okozó sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.  

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet láthatóan ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek