2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: „Azt hiszed, itt most el fogsz menni?”

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki Tiszaújvárosban útját állta egy kerékpárosnak, majd bántalmazta a biciklist.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a helyi 34 éves F. Lászlóval szemben. A nyomozás adatai szerint Tiszaújvárosban, a Szederkényi úton 2014. június 13-án 22 óra 50 perckor a gyanúsított megszólított, majd megállított egy kerékpárost, akinek azt mondta, hogy „azt hiszed itt most el fogsz menni?”. A 34 éves férfi a biciklist előzetes szóváltást követően bántalmazta.

Az eseménysorozatot a közelben járőröző rendőrök észlelték, és elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a garázdát.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az ügyben keletkezett iratokat 2014. július 2-án bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek