2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Anyák napi perpatvar

Vádemelést javasol a rendőrség azzal az asszonnyal szemben, aki Kenézlőn az iskolai anyák napi ünnepségen bántalmazott egy másik anyukát.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az 59 éves H. Béláné kenézlői lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. május 6-án 10 óra körüli időben egy helyi közintézményben megtartott anyák napi ünnepségen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 45 éves helyi anyukát, aki az ősszel – a gyanúsított álláspontja szerint – egy működésképtelen hűtőt adott el részére.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő terhelttel szemben folytatott eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2014. július 4-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek