2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Ajtóstól rontott a nénire

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Ózdon rátörte az ajtót egy idős nőre, majd erőszakkal elvette a sértett pénzét.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság J. Sándor 42 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. április 13-án 9 óra 30 perc körüli időben Ózdon, a Táncsics telepen rátörte az ajtót egy 84 éves idős asszonyra, akitől erőszakkal elvett több tíz ezer forintot, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendőrök másnap pedig visszaadták az elrabolt pénzt az idős nőnek.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a már előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben indított eljárást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek