2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: A szomszéd néni figyelt

A szerencsi egyenruhások a bejelentést követően azonnal elfogták a besurranó tolvajt.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Győző 26 éves alsóberecki lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 2-án 15 óra 10 perckor besurrant egy szerencsi lakásba, majd onnan eltulajdonított egy pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyákkal együtt. A közelben járőröző rendőröket a sértett értesítette a történtekről, akinek 78 éves szomszédja pontos személyleírást is adott az elkövetőről. A kapott információk alapján a rendőrök öt percen belül a közelben elfogták a besurranó tolvajt. A sértett eltulajdonított pénztárcáját hiánytalanul visszakapta.

A terheltet a Szerencsi Rendőrkapitányság gyanúsított kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette az eljárást pedig 2015. október 5-én bíróság elé állítási javaslattal lezárta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek